2011 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Not very well what I am doing..@@

Trec.
Atsikeliau kaip visada 6 ryto ir realiai pamasciau lyg tais viska moku kam eiti i ta sule?Bet tai ka as darau nera labai gerai,ir to preizasti  "jis"  bet as negaliu sustoti gyventi,negaliu mesti mokyklos kai viskas buvo tikrai cool,aisku tikrai nesiruosiu mesti mokyklos ,bet ,bet...Nu karocia nenuejau  isule taigi vistiek labai gerai mokinuosi ir mama tikrai nieko nesakys,uz tai ir yra gerai kad as turiu pasirinkima eiti ar neeiti ,aisku ngl as sedeti visa sav namie bet i sav praleisti dvi day tada tai nk :D Nu karocia net nebezinau kaip elgtis atsiekliau nuejau i dusa,pasidariau pusrycius,ir gavau zinute nuo Arno :Lb ryta,kada tiksimes saul? as:neinu i sule jis:kodel?????? neatrasiau nes ka man rasyti kad kad tu mane apgavai? ammm.nekazka skamba,paskambinau Austei pasikalbejau o ji sako rezk viska jam kodel ir kas yra... Nu ok as ir paklausiau tai parasiau tokia apsurdiska zinute :Eik su Guste juk vistiek geriau eitt su mylimu zmogum,nei drauge kuria pazysti tris metus ir tau ant jos pff. jis:wtf? apie ka tu? as:ai neapsimesk kad nzn .. jis:nu baik..kas yra dabar?
Krc beviltiskas jis,krc as suprantu kad as dar mazvaikis vaikas ir visi galvoja kokia cia meile gali but kai tu isimyli 12 metu.Bet vat gali as su juo iki dabar bendrauju visos tos day su juo omaigad buvo tokios awesom...Dar zadejo kad si vasara bus dar geresne nei tos kurios buvo,taip viska planavom o gas..Bet atvic kad susitaikysiu su juo ;DD nu zdz.nuvariau susitikt su Amanda Austeja,nuvarem i rotusee pasedejom biski , palydejau Auste ir su  Amanda ejau namo pamaciau Arna bandziau belenkaip sleptis bet pamate shitas , prisejo pasisveikino apsikabino lyg niekur nieko ,pradejo klausinet ko be nuotaikos,kas buvo, kad iskaudino , ko tokia piktyte ir pnsj.Nu zdz tada ABudu palydejom Amanda ir nuvarem pas ji namo,pradejom kalbetis ir t.t o as pradejau apie Guste suda malt,tai jis iskart susimete bet maskui kazka kure sake kad jie tik drg ir nieko tarp ju nera Guste jo netrauke ir panasiai.
As:einu namo
jIS:E,kodel?
|As:kas kodel todel kad man nera cia ka veikt.
Jis:nu baik Guste tik drauge ka padaryt kad irodyciau?
As:akivaizdu ir be irodimu,nors man px mes tik drayfai kurie tris metus nerealei bendravo ir viena grazia diena baigesi ju draugytes.
jIS:MMMMM,pradejo teisintis,ir apsikabino mane
As:(tris min buvou jo gleby) nu gerai einu as
Jis:ateeeeee katin
Jauciausi taip nerealei viskas ir vel kool ,as sakiau kad taip bus.
Nesijauciu labai gerai,bet turbut tai meile..
Gryzau namo sedau prie ND . sekmytes zujkiai @

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą